HJERTELIG VELKOMMEN

  HOS JULIE SPUHR FOTO

MØD FOTOGRAFEN

JULIE SPUHR

Mit navn er Julie og jeg er 23 år gammel. Med min store passion indenfor fotografiets kunst, tog jeg i starten af 2018 en stor og helhjertet beslutning om at blive iværksætter og bygge min egen virksomhed op, hvor formålet skulle være at vågne op og elske mit arbejde hver dag. Hvilket er lykkedes!

Julie Spuhr Foto

KUNDERNE SIGER

Bryllupsfotograf Julie Spuhr

Rigtig god service og fantastiske billeder! Super dygtig fotograf som forstår at fange de vigtige øjeblikke i hendes egen stil og med anledningen i fokus. Kan kun varmt anbefale Julie! Både jeg og min mand er enige om at hyre Julie til vores bryllup, var en af de bedste beslutninger vi tog til vores store dag!

5/5
Bryllupsfotograf Julie Spuhr

Julie Spuhr foto kan kun varmt anbefales! Virkelig unikke billeder hun fik taget til min bror og svigerindes bryllup og barnedåb. Intet mindre end fornøjeligt og mindeværdigt at have så smukke billeder, på sådan en stor dag, at kunne kigge tilbage på. Hun har bare styr på det - og så til den pris! Og ikke mindst samarbejdet, da jeg havde fortalt Julie om den bog med billeder jeg ville lave som gave til brudeparret. Bogen havde aldrig fået sådan en fantastisk finish, hvis det ikke var for Julie! Tusinde mange tak - det er bestemt ikke sidste gang du får lov til at forevige de store begivenheder i vores familie.!

5/5

Top professionel. Vi har fået taget mange billeder af Julie. Allerede de første hun tog af os, som var portræt til virksomheden, var skide gode.

5/5
portræt fotografering julie spuhr foto

Julie Spuhr Foto har givet en fantastisk service samt leveret super professionelle billeder. Hun kan stærkt anbefales til fremtidig brug hvis man er på jagt efter en fotograf. Derudover gør hun det hele til en formidabel pris.

5/5

SAMARBEJDSPARTNERE